sâmbătă, 6 octombrie 2012

Finala

Miine, duminica, 07.10.2012, se joaca finala Superligii la rugby. Ma bucur, fiindca se intilnesc doua echipe din Provincie,Baia Mare si Timisoara. Eu sunt suporterul echipelor din Provincie. Ma bucura orice succes al lor. Indiferent de sport.
Sa nu cistige echipe din orasul al carui nume provine din numele unui cioban. Ciobanul Bucur. Ciobanii de-acum, nu existau atunci. Oricine si din orice oras. Numai de aici ,nu. Am totusi si un regret.
Una din echipele din finala aceasta putea fi din Arad. Patronul echipeidin Timisoara, a plecat din Arad luindu-si cei mai buni jucatori ,Fercu,Calafeteanu,Burcea si altii.
La cealalta finalista, joaca multi din cei ce au fost vicecampioni  nationali cu echipa din Arad,cind Aradul avea sponsor, Radoi,Ursache,Stoica,Botezatu,Niascu,Dimofte.Multi dintre ei sunt componenti ai echipei nationale.Sa cistige oricare din cele doua finaliste.
Cistigă provincia.

Un comentariu:

  1. Timisoara bate cu 16-6/3-6/ Baia Mare si cistiga titlul national.
    Punctele campionilor au fost reusite de doi fosti aradeni Calafeteanu o transformare,Conache un eseu,2 transformari si o lovitura de pedeapsa.
    Provincia a mai cistigat un titlu,si la ce sport

    RăspundețiȘtergere