sâmbătă, 6 octombrie 2012

Adevaratele meciuri

Mîine ,07.10.2012, avem posibilitatea să urmărim două jocuri adevarate. De la ora 20.50 jocul dintre Club de Futbol Barcelona si Real Madrid, iar de la ora 21.45 începe derby-ul oraşului Milano, dintre AC şi Inter.
În Spania cele două formaţii vin după victorii în deplasare în Liga Campionilor.
Jocurile în care au cîştigat cele doua formatii spaniole puteau fi si finalele competiţiei numărul unu din Europa,Benfica Lisabona-CF sau Ajax-Real Madrid. În campionat,în Primera Division,Barcelona are 18 puncte din 18 pe când Realul doar 10.  Messi este la egalitate cu C.Ronaldo,fiecare a marcat cite un gol/etapa,şase etape şase goluri are fiecare. Ce va fi dacă  Realul mai vrea titlul ? Trebuie să  îmvingă.
Trei puncte cistigate ,inseamna de fapt sase, pentru madrileni.  Şi   în    Italia,    AC si Inter vin dupăvictorii in deplasare.     AC a cistigat in Liga Campionilor ,la Sankt Petersburg iar Inter in Europa League, la Baku.
In Serie A,Inter ocupa pozitia a treia iar AC locul 11 inaintea acestui joc.
Pentru a se apropia de poziţiilefruntase fiecare echipa trebuie sa cistige.
Interul pentru a se mentine cit mai aproape de Juventus.AC pentru a pastra  sau micsora diferenta dintre ea si primul loc.Nu mai sint jucatorii ce erau odata la cele doua formatii. Duelurile dintre Rivera si Prati pe de-o parte si Mazzola si Facchetti de cealalta.Acum se intilnesc Emuelson si El-Sharaawi de la AC cu Obi si Livaja de la Inter.Oricum vedem mai mult fotbal in aceste jocuri decit in zece partide Concordia Chiajna-CSMS Iasi, de exemplu.

2 comentarii:

  1. AC-Inter 0-1. A marcat fundasul argentinian Samuel in minutul 4.Desi nu a mai evoluat Armando Picchi ca libero,Interul a rezistat 86 de minute plus prelungirile din prima si a doua parte.

    RăspundețiȘtergere