luni, 25 mai 2015

Cine va fi


 Ziarele de sport,  votul de pe  pe site-urile acestora il dau ca  și  favorit sa preia Realul pe Rafael Benítez  În vârstă de 55 de ani antrenorul acum la  Napoli vizeaza calificarea in Liga Campionilor. Calificarea este aproape  - ar trebui să fie depășita acasa  Lazio in runda finală  - foarte ușor de a deschide drumul  spre Europa.. Benítez. a  mai antrenat  Liverpool ,Valencia  și Chelsea.
Michel  și  Zinedine Zidane,  sunt alte nume. Amândoi au fost  jucători pentru o lungă perioadă de timp la Real. Michel, in vârsta de 52 de are deja ceva experienta  fiind la cirma  a trei formatii (Getafe, Sevilla, Olympiakos). Zidane  nu are calificarea de antrenor necesara pentru un  club  ca Real Madrid.
Mai sunt citate o  jumătate de duzină de nume (Unai Emery, Paco Jemez, Julen Lopetegui, Nuno Espirito Santo Andre Vilas Boas).Trebuie subliniat  ca  Joachim Löw este antrenorul naționalei respectat,a cistigat  Cupa Mondială e greu sa paraseasca echipa cu un an înainte de Campionatul European. Jürgen Klopp  în timp  ajunge la sfârșitul perioadei de jumătate de an de pauză  la Dortmund 
Cine va fi antrenor la Real in sezonul 2015/16 .Este intrebarea  verii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu