vineri, 29 noiembrie 2013

Fara rusine si bun simt

UTA/Liberty Salonta,Fortuna Covaci/ va incheia simbata ,30 noiembrie 2013, cel mai prost sezon de toamna din istoria de 68 de ani!
Partea proasta este ca are un antrenor care desi a adunat doar zece puncte din 39 se icapatineaza sa stea in continuare pe banca cind trebuia sa plece dupa 3 etape nu dupa 13 sau 14.
Un astfel de tehnician nu are ce cauta pe banca,fie el si ginerele lui Ilie Balaci.
Un alt purtator de cuvint este Bogdan Apostu care a devenit  si cersetor.
Ma mir ca nu ii e rusine si lui si lui Trica sa mai apara la televizor
Unul are realizari  sub 25 la suta,ceea ce e o rusine pentru orice tehnician indiferent in ce liga antreneaza
Nici celalt nu e mai breaz.Ca atacant a inscris de doua ori in 13 etape.Mi ar fi rusine sa mai scot capul afara sa ma vada cineva.Nicidecum sa am pretentii la bani si sa apar la televizor.
UTA de azi/Liberty,Fortuna/este o adunatura de prieteni cu fotbalul vorba lui Lazureanu.
Dumitru Chivu si Victor Comisar stiau fotbal cit intreaga echipa de azu.Am luat doua nume la intimplare din istoria de 68 de ani a echipei.
Cei doi impreuna cu colegii lor jucau fotbal si au scris istoria pe care azi o calca in picioare alde Trica si alde Apostu si colegii lor de trei bani.
Nu omul cu bani trebuie sa plece,acesti neica nimeni,aceste nulitati trebuie sa plece.
Daca nu se pricepe la fotbal si nu stie sa si gaseasca oameni priceputi care sa faca treaba atunci poate pleca si el,omul cu bani.
Baronul cind a facut echipa s a inconjurat de oameni priceputi, nu de neica nimeni.A avut un lot de 15 fotbalisti nu de prieteni cu fotbalul.
A avut antrenori de prima mina care au cistigat campionate.Cind echipa a fost pe primul loc l a demis pe Zoltan Blum fara ca acesta sa riposteze si sa nu vrea sa plece.
Pe primul loc a fost ITA nu pe locul 11 din 12 echipe.
UTA a devenit o rusine prin jucatorii si antrenorii pe care ii are in prezent.
Rusine sa le fie tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu