duminică, 2 iunie 2013

De-ale fotbalului

2013 In min.90, Cadu a inscris pentru CFR, dar tusierul Onita, a semnalizat pozitie de ofsaid in finala Cupei Romaniei.Petrolul-CFR 1-0.
1938 Arbitru semifinalei Italia-Brazilia acorda penalty pentru italieni.Transforma Meazza si e 2-0.Contestatia brazilienilor pentru acordarea penalty-ului este respinsa.Italia joaca finala si devine campioana mondiala.
1954.Puskas inscrie in minutul 90.Tusierul galez Griffits ridica steagul aratind ofsaid,
RFG-Ungaria 3-2,in finala CM.
1966-Sferturi de finala Anglia-Argentina. Arbitrul vest-german Kreitlein il elimina pe unul din cei mai buni argentinieni, Rattin, in minutul 36.                                                                                                       -Tusierul ungur Zsolt nu semnalizeaza un ofsaid si Hurst inscrie ,1-0 pentru Anglia in acelasi joc..                                                                                                                                                            - Hent in careu Stiles/Anglia/in semifinala Anglia-Portugalia.Arbitrul francez Pierre Schwinte nu acorda penalty pentru portughezi la 1-0 pentru Anglia.
-Finala CM  Anglia-RFG.Minutul 100. Hurst suteaza, mingea loveste transversala si ricoseaza in pamint.Fundasul Weber o respinge.Dienst ,centralul, se consulta cu tusierul rus H.Bahramov si acorda gol,3-2 pentru Anglia.
1974 RFG -RDG 0-1 RFG nu intilneste Olanda in grupa semifinala.
1978 -Brazilia-Peru 3-0
    - Argentina-Peru 6-0 Argentina cistiga grupa semifinala la golaveraj si joaca finala CM
-Finala Argentina-Olanda .Resenbrink sut de la 14 in bara in minutul 90 la scorul de 1-1.
1982 RFG-Austria 1-0.Algeria scoasa din cursa.Se califica cele doua.
Sunt doar citeva intimplari din lumea fotbalului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu