miercuri, 22 mai 2013

Intrebari

Nici nu s-au terminat bine campionatele de fotbal,in unele tari nici nu s-au terminat si se pun deja o serie de intrebari.
Iubitorii fotbalului si le pun
Va reusi Moyes sa stea pe banca lui MU 27 de ani cat a stat Ferguson si cate trofee va cistiga
Ce va aduce nou Guardiola in jocul lui 1FC Bayern
Cine il va inlocui pe Mourinho la Real
Daca nu va fi Ancelotti
Va fi Heynckes,Klopp sau Michel
Va fi Leonardo noul antrenor al lui PSG
Daca Pellegrini nu semneaza cu M.City, va antrena Napoli
La Napoli au mai fost ofertati Benitez,Vilas Boas,Di Matteo,Klopp
Unde vor juca Neymar,Jovetic,Cavani,Falcao sau Bale in noul sezon

Vor veni sa joace la UTA in B si sa promoveze in A ,Balgradean,Panin,Todea,Purece,Gavra si toti ceilalti care au jucat sau nu prea au jucat in A in ultimul timp
Pentru ai aduce pe toti e nevoie de bani multi.Buget sigur,nu vorbe.
Pentru a si face lot , a promova in A si a se mentine in A in momentul de fata si pentru viitor UTA are nevoie de un buget undeva la trei milioane jumate,patru milioane de euro.
Din vinderea a 6000 de abonamente pe intreg sezonul 2013/2014 la un pret mediu  de 150 de euro s-ar aduna 900.000 de euro, bani cash, incasati.
Cu acestia s-ar putea porni la drum
Cind UTA va avea 6000 de abonati voi spune si eu Aradul merita echipa in divizia A!
Pina cind UTA nu va avea 6000 de abonati, voi spune tot timpul Aradul nu merita echipa.Echipa UTA trebuia desfiintata in 1979 cind a retrogradat prima oara in B.
Pentru 300 de spectatori nu merita sa cheltuiesti un milion jumate ,doua milioane de euro cu o echipa formata din jucatori de fotbal, nu fotbalisti, care calca in picioare munca lui Petschovschi,Lorant,Bonyhadi,Tirlea sau Schiopu.
Fotbalisti au fost Petschovschi,Stibinger,Bonyhadi,Lorant,Toth III si toti cei care au cucerit sase titluri de campioana nationala a Romaniei si doua Cupe ale Romaniei.
Jucatori de fotbal au fost cei ce au jucat cu UTA filatura in campionatul orasenesc si sindical si cei care au jucat in ultimile campionate in tricoul alb-rosu , cei care au pierdut cu Vilcea,cu Maciuca,cu Corona,care au retrogradat in C,cei care s-au facut de ris la Turt,Ineu,Nadrag,Lipova sau cu Sanatatea Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu